★ Alle producten zijn met de hand gemaakt ★ Gratis verzending in NL vanaf €75,- ★ Veilig betalen met je eigen bank via IDEAL | Bancontact

RETOURNEREN

Is het product dat je hebt besteld hebt toch niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk gebeuren. Bij Scrunchieshandmadewithlove heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. De kosten van deze retour zijn voor eigen rekening en afhankelijk van uw vervoerder. Onderstaand vind je de retourinstructies:

 

Stap 1
Neem contact op met info@scrunchieshandmadewithlove.nl en vermeld hierin duidelijk je bestelnummer. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen  om te bevestigen en/of we je retouraanvraag in behandeling kunnen nemen.

 

Stap 2
Indien we jou retour aanvraag hebben bevestigd volg je onderstaande vervolgstappen: Doe de artikelen in de bijbehorende verpakkingen en stop alles terug in de originele verpakking . Zorg dat de originele kaartjes van de producten niet zijn verwijderd. Dit helpt ons weer een beetje extra met het verwerken van jouw retour! 
* Hou er rekening mee dat de haarklemmen goed verpakt moeten worden, deze zijn kwetsbaar,  retourneer deze ook op de manier hoe wij ze hebben verzonden.

 

Stap 3
Noteer onderstaand retouradres op je retourzending.

Scrunchieshandmadewithlove

van Rooijenplein 8

3417 BM Montfoort

 

Stap 4
Breng je retour naar het dichtstbijzijnde postkantoor en laat het verzenden naar het kantoor van scrunchieshandmadewithlove. De kosten voor het verzenden van brievenbuspost zijn vanaf €1,00*. De kosten voor het verzenden van een pakket zijn vanaf €7,25.
Zorg dat je de track & tracé code van je retour goed bewaard, totdat deze is verwerkt!

* Houdt er wel rekening mee dat een retour via brievenbuspost geen track & trace code heeft. Je kunt bij de PostNL balie eventueel wel kiezen voor een track & tracé code bij je brievenbuspakket


Het verschuldigde orderbedrag van je retourzending wordt door ons teruggestort op de (bank)rekening die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van retour ontvangst maximaal 14 werkdagen.

 

RETOURVOORWAARDEN

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.
  • De retourkosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening!
  • Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.
  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
  • Klopt je bestelling niet? Dit lossen we zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met info@scrunchieshandmadewithlove.nl en vermeld hier duidelijk jouw naam, bestelnummer en de items waar het om gaat. Dan kunnen wij je zo snel mogelijk helpen en het voor je oplossen!
  • Customized items kunnen nooit geruild worden.

RUILEN

Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je toch een andere product? Dan kun je een nieuwe order plaatsen. Heb je gebruik gemaakt van een kortingscode en werkt deze code niet meer? Dan kun je hier helaas geen gebruik meer van maken. Gelukkig hebben we vaker kortingsacties dus houdt onze website in de gaten!