★ Alle producten zijn met de hand gemaakt ★ Gratis verzending in NL vanaf €75,- ★ Veilig betalen met je eigen bank via IDEAL | Bancontact

BETALEN, Bezorgen en LEVERTIJDEN

 

BETAALMETHODE

Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staan het ordernummer, de aangekochte items, verzendkosten en het eindbedrag. Je kan veilig betalen zoals jij dat wil met onderstaande betaalmethode:

 

IDeal
Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

 

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat met jouw betaling. Maar hoe weet je nu zeker of deze goed is doorgekomen, nadat je bijvoorbeeld een foutmelding hebt gekregen?

  • Check je eigen bankafschriften om te zien of het bedrag is afgeschreven
  • Twijfel je nog steeds? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij  of de betaling goed is doorgekomen.

Weet je eigenlijk al zeker dat je betaling niet goed is doorgekomen? Dan is je bestelling ook niet geplaatst. Dit betekent dat je je bestelling opnieuw moet plaatsen en ook opnieuw een betaling moet uitvoeren.

 

VERZENDWIJZE Scrunchieshandmadewithlove verzendt standaard met PostNL. 

Brievenbuspakket - Als je een product besteld bij ons wordt deze standaard verzonden als 'brievenbuspakket'. Dit betekent dat PostNL jouw pakketje door de brievenbus aflevert. Bij deze optie ontvang je geen track en trace code. Houdt er hiernaast ook rekening mee dat het soms langer kan duren voor jouw brievenbuspakketje wordt afgeleverd. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Scrunchieshandmadewithlove niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies, diefstal of beschadiging door de post. 

 

Bestellingen binnen Nederland - De verzendkosten worden in het bestelproces automatisch berekend aan de hand van het gewicht van je bestelling.


Bestellingen buiten Nederland - De verzendkosten voor een bestemming buiten Nederland kunnen afwijken en verschillen per locatie. Stuur ons hiervoor een berichtje, dan kunnen we je verder helpen.

 

LEVERTIJDEN

Wij doen er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. De gemiddelde levertijd is 3 a 4 dagen. Wij sturen een email als de bestelling is verzonden. Wanneer de bestelling op de post is gedaan  vóór 17:00 uur is jullie bestelling de volgende dag in huis.  *Geen bezorging op zondag en maandag*

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Scrunchieshandmadewithlove niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden door de post. Scrunchieshandmadewithlove behoudt het recht om de bestelling te cancelen en het overgemaakte bedrag terug te storten.