WELKOM BIJ SCRUNCHIESHANDMADEWITHLOVE! 

Heb jij 'm al? De scrunchie elastiek is super trendy en geeft zowel je haar als je gehele outfit een instant fashionable update! Begin 2019 zijn wij begonnen met het maken van scrunchies boven op onze zolderkamer. Niet met de verwachting dat het DE haar must-have van het jaar zou worden. Door vele enthousiaste reacties hebben wij besloten een webshop te beginnen. Neem vooral een kijkje want er is nog veel meer leuks! 

 


DE ALLERNIEUWSTE!

ONZE FAVORIETEN!


CUSTOMIZED SCRUNCHIE

Zijn jullie op zoek naar een speciale/unieke scrunchie? Ontwerp dan je eigen scrunchie! 

 

Wij ontwerpen scrunchies voor een leuke prijs speciaal voor groepen bijvoorbeeld voor je (sport)team, studievereniging, bedrijf of vriendinnen groep. Stuur een mail naar info@scrunchieshandmadewithlove.nl of een bericht via Instagram en vermeld daar welke kleur, print of stof je zoekt en natuurlijk ook om hoeveel stuks het gaat. 

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op en wie weet loop jij binnenkort met een customized scrunchie! 

 


Fair trade scrunchies on it's way!

Wat doe je met de stof die over is van een prachtige collectie fair trade jurkjes? Matching scrunchies maken natuurlijk
Janine startte vorig jaar met Common & Sense haar eigen kledinglijn met fair trade jurkjes. Ze zocht naar een leuk idee voor de stukjes stof die overbleven na het uitsnijden van de patronen. Nou, daar wisten wij natuurlijk wel een oplossing voor. Want mooie stoffen, daar houden we van! We besloten daarom een leuke mini collectie te maken van scrunchies, die matchen bij de jurkjes uit haar collectie. We maken ze allemaal met de hand, gewoon zoals altijd. En weet je trouwens wat extra leuk is? Elke kleur scrunchie is uniek in vorm en grootte. Zo hebben we ervoor gezorgd dat er zoveel mogelijk van de stoffen gebruikt wordt. Want zero waste, daar gaan we voor in deze samenwerking.  Ben je ook benieuwd hoe de scrunchies eruit zien? Kijk dan snel hieronder. De scrunchies zijn te koop samen met de jurkjes via de site van https://commonandsense.nl/, maar hier ook los te verkrijgen.


BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!


ONZE KOOPJES HOEK!